Hoofddorp, Nederland
+31 6 12 25 12 07
olivier@oggydesings.nl

Mijn portfolio

De afgelopen jaren heb ik in samenwerking met een aantal bedrijven/organisaties al wat mooie projecten mogen realiseren, graag neem ik jullie mee in het verhaal achter deze projecten.

2017 – Montagebedrijf VVK

In juni 2017 heb ik met veel trots de nieuwe website van Montagebedrijf VVK gelanceerd. Het doel was om hen een modern en gebruiksvriendelijk digitaal visitekaartje te geven, waarmee potentiële klanten op een laagdrempelige manier in contact konden komen met het bedrijf.

Ik ben trots op de samenwerking met Montagebedrijf VVK en ik kijk er naar uit om ook in de toekomst samen te blijven werken om hun website te optimaliseren en het bedrijf verder te laten groeien.


http://www.montagebedrijfvvk.nl

2019 – Extís

In december 2019 heb ik met veel toewijding de nieuwe website van Extís ontwikkeld, een interieur design bedrijf dat bekend staat om zijn artistieke expressie en innovatieve ontwerpen. Het doel was om een online platform te creëren dat niet alleen het werk van Extís in de kijker zet, maar ook een gebruiksvriendelijke interface biedt voor bezoekers om de verschillende diensten te verkennen.

Samen met de eigenaar Walter hebben we de stijl van Extís vertaald naar een online omgeving. Het was belangrijk om de unieke en creatieve werkwijze van het bedrijf te weerspiegelen in het ontwerp van de website. Het was een genoegen om samen te werken met Walter en zijn passie voor interieur design was een echte inspiratie tijdens het ontwikkelingsproces.

Ik ben trots op het eindresultaat en ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe website de online aanwezigheid van Extís zal versterken en het bedrijf zal helpen om nieuwe klanten aan te trekken.


http://www.extis.nl

2020 – Buijsman belastingadviseurs

In januari 2020 heb ik met veel trots de nieuwe website van Buijsman Belastingadviseurs gelanceerd ter vervanging van hun vorige verouderde website. Het doel was om hen een modern en gebruiksvriendelijk digitaal visitekaartje te geven, waar alle noodzakelijke informatie duidelijke en simpel te vinden is.

Als designer ben ik altijd alert op de mogelijke verbeteringen om ervoor te zorgen dat de website nog steeds aansluit bij de behoeften van het bedrijf en hun klanten. Ik vind het belangrijk om te blijven innoveren en de nieuwste trends te volgen, zodat Buijsman Belastingadviseurs zich kan blijven onderscheiden van hun concurrenten.

Ik ben trots op de samenwerking met Buijsman Belastingadviseurs en ik kijk er naar uit om ook in de toekomst samen te blijven werken om hun website te optimaliseren en het bedrijf verder te laten groeien.


http://www.buijsmanbelastingadviseurs.nl

2022 – Handbalvereniging Lotus

Met trots presenteer ik de nieuwe website van handbalvereniging Lotus, die ik zelf heb ontwikkeld voor mijn eigen handbalclub en gelanceerd in december 2022. Het doel was om een online platform te creëren waarop alle sportieve en bestuurlijke aspecten van onze vereniging tot hun recht komen en waarop onze leden en bezoekers op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en activiteiten.

Met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid heb ik de website ontworpen en ontwikkeld. Het was belangrijk om de identiteit van Lotus te behouden en tegelijkertijd een moderne uitstraling te creëren. De website toont niet alleen informatie over onze teams en competitie, maar ook foto’s van wedstrijden en trainingen die de sfeer en passie binnen onze vereniging weergeven.

Als actief lid van de vereniging begrijp ik wat belangrijk is voor onze leden en bezoekers. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat en hoop dat de nieuwe website van handbalvereniging Lotus zal bijdragen aan de sportieve prestaties en gemeenschap binnen onze vereniging.


http://www.svlotus.nl

2023 – Mindzorg


http://www.mindzorg.nl